LOCTITE 401

LOCTITE 401 is een veelzijdige snellijm, speciaal ontworpen voor het monteren van moeilijk te verlijmen materialen. Het biedt een gelijkmatige spanningsverdeling en heeft een hoge trek- en/of schuifsterkte. Hier is een gedetailleerd overzicht van de kenmerken, toepassingen en voordelen van LOCTITE 401:

 

Kenmerken en Voordelen

  1. Hoogwaardige Sterkte: Biedt een hoge trek- en/of schuifsterkte, waardoor het geschikt is voor toepassingen die stevige en duurzame verbindingen vereisen.
  2. Veelzijdig Gebruik: Toepasbaar op een breed scala aan materialen, waaronder metaal, kunststof, karton en rubber.
  3. Geschikt voor Poreuze Materialen: Uitstekend geschikt voor het verlijmen van poreuze materialen zoals hout, papier, leer en stof.
  4. Snelle Reparaties: Ideaal voor snelle reparaties en allerlei soorten kleine noodreparaties vanwege de snelle uithardingstijd.

Toepassingen

  1. Metalen: Geschikt voor het verlijmen van diverse metalen oppervlakken.
  2. Kunststoffen en Rubber: Kan gebruikt worden op verschillende soorten kunststoffen en rubber.
  3. Karton en Papier: Ideaal voor het verlijmen van karton en papier, wat het nuttig maakt voor verschillende huishoudelijke en industriële toepassingen.
  4. Poreuze Materialen: Perfect voor materialen zoals hout, leer en stof, waar een gelijkmatige spanningsverdeling en sterke binding essentieel zijn.
×

Goedendag!

Hoe kunnen wij u helpen?

×