LOCTITE 480

LOCTITE® 480 is een hoogwaardige, snelhardende, rubber-versterkte instant lijm, die uitermate geschikt is voor het verlijmen van moeilijk te verbinden materialen. Het product biedt diverse voordelen en toepassingen, waaronder:

  1. Uniforme Spanningsverdeling en Trek-/Scheurbestendigheid:

    • LOCTITE® 480 is ontworpen om een gelijkmatige verdeling van spanning over de verlijmde oppervlakken te verzekeren, wat de duurzaamheid van de verbinding verbetert, vooral bij trek- en scheurbestendigheid.
  2. Rubber-versterking voor Flexibiliteit en Schokweerstand:

    • Door de toevoeging van rubber krijgt de lijm verbeterde flexibiliteit en weerstand tegen schilfering, wat de schokbestendigheid aanzienlijk verhoogt. Dit maakt het ideaal voor toepassingen waar de verbinding onderhevig kan zijn aan trillingen of plotselinge schokken.
  3. Snel Verlijmen van Diverse Materialen:

    • LOCTITE® 480 kan snel een sterke verbinding maken tussen een breed scala aan materialen, inclusief metalen, kunststoffen en rubber. Dit maakt het product veelzijdig en geschikt voor verschillende industriële toepassingen.
  4. Bestand tegen Vochtige Omgevingen:

    • De lijm biedt uitstekende weerstand tegen vocht, waardoor het een betrouwbare keuze is voor gebruik in vochtige of uitdagende omgevingen.
  5. Specifieke Toepassingen:

    • Metaal op Metaal, Metaal op Rubber, en Metaal op Magneten: Ideaal voor het verlijmen van metalen onderdelen met elkaar, of met rubber en magneten.
    • Schokbestendige Toepassingen: Uitermate geschikt voor situaties waarin schokbestendigheid cruciaal is of waar de verbinding onderhevig kan zijn aan schok- of afpelbelastingen.
    • Taaiheid en Langzame Uitharding: De taaie eigenschappen van de lijm zorgen voor duurzame verbindingen, terwijl de langzame uithardingstijd de mogelijkheid biedt om de positionering van de onderdelen aan te passen tijdens de applicatie.

Deze eigenschappen maken LOCTITE® 480 een veelzijdige en betrouwbare lijmoplossing voor veeleisende toepassingen in verschillende industrieën, waaronder de productie, onderhoud en reparatie.

×

Goedendag!

Hoe kunnen wij u helpen?

×